Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (EuroLeague)

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in 6. haftasında İsrail’in Maccabi Playtika takımıyla karşı karşıya geliyor. Mücadele güvenlik tedbirleri sebebiyle Litvanya’nın Kaunas kentinde bulunan Zalgirio Arena’da oynanacak. Sarı-lacivertliler son olarak Avrupa’da Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos’a mağlup olmuştu. Sarı-lacivertliler, Maccabi Playtika karşısında kazanarak puan sıralamasında daha üst sıraları hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

Haber Merkezi - NTV Spor 28 Ekim 2024 - 11:01

Fenerbahçe son olarak Türkiye Süper Ligi’nde Darüşşafaka’yı deplasmanda mağlup ederek moral depoladı. EuroLeague'de oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-lacivertliler, Panathinaikos karşısında parkeden galibiyetle ayrılma hesapları yapıyor. Fenerbahçe Beko, puan sıralamasında 9. basamakta bulunurken Maccabi Playtika ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 15. basamakta bulunuyor. Basketbol tutkunları ise karşılaşmanın başlangıç saati ve ekranlara geleceği kanalı araştırıyor. Peki Fenerbahçe - Beko - Maccabi Playtika basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

?

Fenerbahçe Beko ve Maccabi Playtika arasında oynanacak mücadele 29 Ekim Salı günü saat 21.30’da başlayacak. Mücadele S Sport ekranlarından canlı yayınlanacak.

GÜVENLİK SEBEBİYLE LİTVANYA’DA OYNANACAK

Avrupa Ligi yönetiminin güvenlik tedbirlerini gerekçe göstermesi sebebiyle müsabaka, Litvanya'da oynanacak. Kaunas kentindeki Zalgirio Arena'da gerçekleştirilecek müsabaka TSİ 21.30'da başlayacak.

Ligdeki son müsabakasında sahasında Panathinaikos'a 81-76 mağlup olan sarı-lacivertliler, 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle haftaya 9. sırada giriyor.

Konuk ekip ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 15. basamakta bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDA 30. RANDEVU

Fenerbahçe ile Maccabi, yarın 30. kez bu arenada karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında daha önce oynanan 29 müsabakada İsrail temsilcisinin 17-12 üstünlüğü bulunuyor.