Fenerbahçe - Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? (ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi)

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak. 3. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring’i ağırlayacak. Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda oynanacak karşılaşmada sarı-lacivertliler, ev sahibi avantajını kullanarak rakibini devirme hesapları yapıyor. Fenerbahçe Beko lige Botaş galibiyetiyle başlarken Zonguldak Spor Basket 67’nin ligden çekilme kararı sonrası haftayı bay geçmişti. Peki Fenerbahçe - Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Ekim 2024 - 16:58

ING Kadınlar Süper Ligi’ne İlkem Yapı Tarsus Spor ve OGM Ormanspor galibiyetleriyle başlayan Galatasaray Çağdaş Faktoring’de Ayşe Cora, Ayşegül Günay Aladağ, Berna Şahin, Brianna Fraser, Derin Erdoğan, Gökşen Fitik gibi önemli oyuncular bulunuyor. Galatasaray, deplasmanda derbi galibiyetiyle ligde önemli avantaj yakalamak için parkeye çıkacak. Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin canlı yayınlanacağı kanal ve başlangıç saati ise spor tutkunları tarafından araştırılıyor. Peki Fenerbahçe - Galatasaray basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ayrıntıları…

?

Fenerbahçe Opet Kadın Takımı, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring’i ağırlıyor.

13 Ekim Pazar günü (bugün) Fenerbahçe Metro Enerji Salonu’nda oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE OPET SON DURUM

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, Botaş galibiyetiyle başladığı ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne FIBA Kadınlar Süper Kupa ve EuroLeague Women maçları sebebiyle ara vermişti. Ligde ikinci hafta rakibimiz Zonguldak Spor Basket 67’nin ligden çekilme kararı sonrası sarı-lacivertliler, ikinci haftayı BAY geçti.

GALATASARAY ÇAĞDAŞ FAKTORİNG SON DURUM

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne İlkem Yapı Tarsus Spor ve OGM Ormanspor galibiyetleriyle başlayan Galatasaray Çağdaş Faktoring, Avrupa’da EuroCup Women’da mücadele ediyor.