Fransa Litvanya'yı devirdi

Londra Olimpiyat Oyunları’nda Fransa, A Grubu’ndaki üçüncü maçında Litvanya ile karşılaştı. Maç boyunca rakibinden üstün bir oyun sergileyen Fransa, Tony Parker'ın önderliğinde Litvanya'yı 82-74 mağlup etti.

NTV Spor 02 Ağustos 2012 - 16:43

Londra Olimpiyat Oyunları'nda Fransa, A Grubu'ndaki üçüncü maçında Litvanya ile karşılaştı. Maç boyunca rakibinden üstün bir oyun sergileyen Fransa, Tony Parker'ın önderliğinde Litvanya'yı 82-74 mağlup etti.

Londra Olimpiyat Oyunları'nda erkekler basketbolda Fransa kazanmaya devam ediyor. A Grubu'ndaki ilk maçında altın madalyanın en güçlü adayı ABD'ye farklı mağlup olan Fransa, Arjantin'in ardından Litvanya'yı da 82-74'lük skorla yendi.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibinden üstün bir oyun sergileyen Fransa'da Tony Parker 27 sayıyla maça damga vuran isim olurken, Nicolas Batum 21, Boris Diaw da 10 sayı ile galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Litvanya'da Pocius'un 18 sayısı ile Kleiza'nın 17 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Fransa gruptaki dördüncü maçını 4 Ağustos'ta Tunus ile yapacak. Litvanya ise yine aynı tarihte ABD ile karşı karşıya gelecek.