Karşıyaka - Anadolu Efes play-off yarı final üçüncü maç ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Lig’ini şampiyon tamamlamak isteyen Karşıyaka ve Anadolu Efes serinin üçüncü maçında karşı karşıya geliyor. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak mücadelenin detayları belli oldu. Play-off yarı final karşılaşmasında Anadolu Efes rakibi karşısında İstanbul’da oynadığı iki mücadeleyi kazanırken gözler serinin üçüncü maçına çevrildi. Anadolu Efes parkeden galibiyetle ayrılması durumunda finale yükselecek. Peki Karşıyaka - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 02 Haziran 2024 - 11:41

Sezonu şampiyon tamamlamak isteyen 4 takım play-off yarı finallerinde mücadele ediyor. Anadolu Efes’in rakibi Karşıyaka olurken Fenerbahçe Beko ise Beşiktaş Emlakjet ile karşılaşıyor. Yarı finallerde üç galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak. Anadolu Efes’te ilk iki karşılaşmada Doğuş, Larkin, Clyburn, Ercan ve Oturu gibi isimlerin performansı dikkat çekmişti. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan son mücadelede Anadolu Efes rakibini 82-68 mağlup ederek seride farkı ikiye çıkardı. Peki Karşıyaka - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

KARŞIYAKA - ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

2023-2024 sezonu Süper Lig’inde heyecan play-off yarı finallerinde devam ediyor. Anadolu Efes saha avantajını değerlendirirken seride durumu 2-0’a getirdi.

Karşıyaka - Anadolu Efes eşleşmesinde üçüncü karşılaşmaya İzmir ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka - Anadolu Efes üçüncü mücadele 2 Haziran Pazar günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ANADOLU EFES 2-0 ÖNE GEÇTİ

Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, sahasında Pınar Karşıyaka'yı 82-68 mağlup etti. Bu sonuçla Lacivert-beyazlı takım, yarı final serisinde durumu 2-0'a getirdi. Serinin ikinci mücadelesinde Larkin ve Oturu takımın en skorer isimleri oldu.

Pınar Karşıyaka’da ise Kenan Sipahi 17 ve McCollum’un 24 sayısı galibiyete yetmedi.

1. Periyot: 26-11

Devre: 44-38

3. Periyot: 66-56