Maccabi Tel Aviv - Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (EuroLeague)

EuroLeague 3. haftada öncesinde Anadolu Efes, 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle 6. sırada bulunuyor. Temsilcimiz, Maccabi Tel Aviv karşısında galibiyet için parkeye çıkıyor. Maccabi Tel Aviv geride kalan maçlarda benzer şekilde 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşadı. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Aleksandar Nikolic Salonu'nda oynanacak karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki Maccabi Tel Aviv - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, basketbol mücadelesine ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 14 Ekim 2024 - 16:49

Turkish Airlines ’de iki takım arasında oynanan 26 karşılaşmada Anadolu Efes 14 galibiyet ve 12 mağlubiyet elde etti. Anadolu Efes, Avrupa’da oynadığı son karşılaşmada Fenerbahçe Beko’ya 83-78 mağlup olurken Maccabi Playtika Tel Aviv ise AS Monaco’ya deplasmanda 85-79 yenildi. Euroleague’de ikinci haftanın ardından Anadolu Efes bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı, Maccabi Playtika Tel Aviv de bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor. Peki Maccabi Tel Aviv - Anadolu Efes basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanal…

?

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague üçüncü hafta maçında 15 Ekim 2024, Salı günü İsrail’in Maccabi Playtika Tel Aviv takımına konuk oluyor.

Sırbistan’ın Belgrad şehrinde Aleksandar Nikolic Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma TSİ 21:05’te başlayacak ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIM 37. KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Anadolu Efes ile Maccabi Playtika Tel Aviv, Avrupa kupalarında bugüne kadar 37 kez karşılaşırken, takımımız 21 galibiyet ve 16 mağlubiyet aldı.

İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan 11 maçta takımımız yedi galibiyet ve dört mağlubiyet elde ederken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 26 karşılaşmada Anadolu Efes, 14 galibiyet ve 12 mağlubiyet elde etti.

ANADOLU EFES VE MACCABİ TEL AVİV SON DURUM

Turkish Airlines Euroleague’in ikinci haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko’ya Gelişim Merkezi’nde 83-78 mağlup olmuş, Maccabi Playtika Tel Aviv ise AS Monaco’ya deplasmanda 85-79 yenilmişti.

Euroleague’de ikinci haftanın ardından Anadolu Efes bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile altıncı, Maccabi Playtika Tel Aviv de bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.