"Artık talep elit atletlerden geliyor"

Vodafone 37. İstanbul Maratonu'na geri sayım sürerken, Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, NTV Spor'un konuğu oldu.

NTV Spor 13 Kasım 2015 - 15:09

Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Vodafone 37. İstanbul Maratonu öncesi NTV Spor canlı yayınına katıldı.

NTV Spor yorumcusu Mert Aydın ile birlikte Mehmet Sevinç'in sorularını yanıtlayan İsmail Özbayraktar, geri sayımın sürdüğü Vodafone 37. İstanbul Maratonu hakkında bilgiler verdi.

Bu yıl yine bir rekor katılım beklenidği belirten Özbayraktar "Her sene rekor katılıma alıştık. Bİz katılılım artmasını istiyoruz ama seyirci katılımını da bekliyoruz. İnşallah 30 bin maratoncu koşacak" dedi.

Altın Kategori için kriterleri hatırlatan ve bugüne kadar elit atletlere davet gönderdiklerini belirten İsmail Özbayraktar "Artık elit atletler kendileri İstanbul Maratonu'nda koşmak istiyorlar. Bu sene organizasyon 60 elit atletle gerçekleşecek" diye konuştu.

Geçen seneki maratonun onur konuğu Paul Tergat ile aralarında geçen sohbleti de aktaran Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, "Targat, başının iki ellerinin arasına alıp 'Ben hayatımda böyle şey görmedim' demişti. Çünkü bir insan seli vardı"  ifadelerini kullandı.

Özbayraktar'ın açıklamalarının tamamını ve Mert Aydın'ın yorumlarını Video Galeri'de izleyebilirsiniz...