"Final maçına çıkacağız"

İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat, NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Çok emek verdiklerini ifade eden Arat, final maçına çıkacaklarını söyledi.

NTV Spor 06 Eylül 2013 - 19:30


İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat, NTV Spor'a konuştu.

Olimpiyatları almak için iyi hazırlandıklarını belirten Arat, "İstanbul çok önemli bir aday cok iyi bir hazırlık yaptık.  Uzun yollar katettik. Çok emek verdik" dedi.

Türk insanının katkısına da vurgu yapan Hasan Arat, "Türk insanin adaylığa verdiği katkı, siyasilerin verdiği katkılar burada inanılmaz bir seklide algılanıyor" ifade etti.

İstanbul 2020 Adaylık Komitesi Başkanı, Türkiye'nin son 10 yılda büyük bir gelişim yaşadığını, şehir alt yapısındaki önemli değişimlerin İstanbul'u ve Türkiye'yi popüler hale getirdiğini söyledi.

Final maçına çıkacaklarını ifade eden Arat, "arkadaşlarımızla ülkemizi en iyi sekilde anlatacağımıza inanıyorum. Elemizden gelenin en iyisini yapacağız" şeklinde konuştu.

GÜNDOĞAN: ASIL İŞİMİZ OLİMPİYATLARI ALDIKTAN SONRA...
Türkiye Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ise kimseden etkilenmeden Olimpiyatları almak için bütün çabayı göstereceklerini söyledi. Gündoğan, "Gelebilecek bütün oyları alabilmek için bir çalışma yürüttük. Stratejilrimizi bütün olasılıklar üzerine kurduk" şeklinde konuştu. Neşe Gündoğan, son olarak asıl işin olimpiyatları aldıktan sonra başlayacağını dile getirdi.