"IOC üyeleri sunumumuzdan memnun kaldı"

İstanbul 2020 heyeti İsviçre'nin Lozan kentinde uluslararası olimpiyat komitesi üyelerine sunum yaptı. İstanbul heyetinin başında bulunan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, teknik sunumun genel olarak çok iyi geçtiğini, IOC üyelerinin sunumdan memnun kaldığını söyledi.

NTV Spor 03 Temmuz 2013 - 16:05

Olimpiyat adaylığı yolunda önemli bir gün daha geride kaldı. İstanbul 2020 heyeti İsviçre'nin Lozan kentinde uluslararası olimpiyat komitesi üyelerine brifing verdi.

İstanbul heyetinin başında bulunan  Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Teknik sunum genel olarak çok iyiydi. Benim izlenimim, IOC üyelerinin sunumumuzdan oldukça memnun kaldığı yönünde" dedi.

Mersin'de düzenlenen Akdeniz Oyunları'na 18 ayda hazırlandıklarını hatırlatan Babacan  olimpiyatlara da en iyi şekilde ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

Sporcular ve teknik delegasyonla toplantıda yer aldıklarını belirten Gençlik Ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise," Bir kere daha istanbul'u, ulusal spor planımızı anlattık. Türkiye'nin bütün sektörlerinin neler başarabileceği konusunda zaten performansımız ortada" ifadelerini kullandı.