1
Ümit Davala, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçı Asist Analiz'de değerlendirdi.
2
Elias Jelert'e 9 milyon euroluk yatırım yapıldığını hatırlatan Ümit Davala, oyuncunun oynadıkça açılacağını bildirdi ve "Çok maç eksiği var ve eleştiri aldı" dedi.
3
Michy Batshuayi'nin performansını eleştiren Ümit Davala, "3. forvet olduğu zaten buradan belli" ifadelerini kullandı.
4
Ümit Davala son olarak Hakim Ziyech'e de değindi. Yıldız futbolcunun ayrılığı düşündüğünü söyleyen ünlü yorumcu şöyle konuştu:
5
"Ziyech oynama niyetinde değil, devre arasını bekliyor. Herkesin tanıdığı bir oyuncu. Adana Demirspor'a giden Yunus Akgün, 38 yaşındaki Mertens, formu düşen Barış Alper'i kesemiyorsun. Ne zaman oynayacaksın?"