"15 kere izledim penaltı değil"

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Çaykur Rizesporlu oyuncular Ahmet İlhan Özek ve Sercan Kaya açıklamalarda bulundu. İki oyuncunun gündeminde de penaltı pozisyonları vardı.

NTV Spor 24 Ocak 2016 - 21:55

Fenerbahçe'nin kazandığı iki penaltı pozisyonun içinde yer alan Sercan Kaya, “Volkan ile omuz omuza geldik. Volkan düşerken ayağını bana taktı. 15 kere izledim kesinlikle penaltı değil. Pozisyondan sonra Volkan'a da söyledim penaltı olmadığını. Volkan da bana ‘akşam izlersin' dedi. Bende izledim penaltı olmadığını düşünüyorum" dedi.

"TOP ELİME ÇARPTI"
İkinci penaltı pozisyonunu da değerlendiren Secan, “Fernandao ile Orhan öndireğe koştu. Aralarından top çıktı ve elime çarptı. Yapabileceğim bir şey yoktu. Benim için şanssız bir maç oldu” şeklinde konuştu.

AHMET İLHAN: HİÇBİR HAKEM ART NİYETLİ DEĞİL
"Deniz Ateş Bitnel benim çok beğendiğim hakemlerden" diyen Ahmet İlhan Özek, "İlk penaltı pozisyonuna bakamadım. Gerçi penaltı olmadığı söyleniyor ama ben bilmiyorum. Maç içinde Deniz hoca öyle görmüşse penaltıdır. Yapacak bir şey yok. Ligdeki hiçbir hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Herkes hata yapabilir. Bizler de hata yapıyoruz" dedi.