"2014'ten şampiyonluk bekliyoruz"

Fenerbahçeli futbolcular tatile mutlu çıktı... Sarı-lacivertlilerin tecrübeli isimleri Bekir İrtegün ve Selçuk Şahin, havaalanında NTV Spor'un sorularını yanıtladı. İki futbolcu da 2014'ten şampiyonluk beklediklerini söyledi.

NTV Spor 30 Aralık 2013 - 15:12

Devre arasını ezeli rakibi G.Saray'ın 8 puan önünde lider bitiren F.Bahçe'nin iki tecrübeli ismi Bekir İrtegün ve Selçuk Şahin, NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"Bu sezon gerçekten iyi bir performans ortaya koyduk" diyen Bekir İrtegün, "Fiziksel olarak çok iyi durumdayız. Bunun da sahaya yansıdığını düşünüyorum. Kadro kalitesi açısında da iyi bir takımız. Bu sezon ileri uçtaki arkadaşlarımız skor anlamında çok iyi iş yaptılar" dedi.

"İKİNCİ DEVRE ZOR GEÇECEK"
İkinci devrenin çok daha zor geçeceğini belirten tecrübeli oyuncu, "İlk yarıdaki isteğimizi, arzumuzu, fizik gücümüzü devam ettirdiğimiz taktirde şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

SELÇUK: KAZANILMIŞ BİRŞEY YOK
Galatasaray ile aralarındaki 8 puanlık farkın kendileri açısından önemli olduğununu söyleyen Selçuk Şahin ise, "Henüz kazanılmış bir şey yok. Elimizde kupa yok. Sadece sıralamada birinci durumdayız. İkinci devrede işimize aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Futbolda herşey olabiliyor. Bizde bunun farkındayız. Daha sert ve çok çalışarak ikinci yarı maçlara çıkacağız" şeklinde konuştu.

İki futbolcu da 2013 kendileri için çok iyi geçtiğini, 2014'ten de şampiyonluk beklediklerini dile getirdiler.