A Milli Takım'ın Portekiz mesaisinde Arda Güler detayı

Portekiz maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'ın bugünkü antrenmanına, dünkü çalışmada yer almayan Arda Güler de katıldı.

Haber Merkezi - NTV Spor 21 Haziran 2024 - 13:54

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ikinci maçında yarın ile karşılaşacak A Milli Takımı, hazırlıklarına devam etti.

Barsinghausen'deki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

➡ EURO 2024 HABERLERİ

Koşuyla başlayan idman, ısınma hareketleri ve pas çalışmasıyla sürdü. Antrenmanın basına kapalı bölümünde Portekiz karşılaşmasının taktik çalışmasının yapıldığı belirtildi.

Yorgun olduğu gerekçesiyle dün dinlendirilen ve idmana katılmayan de bugünkü antrenmanda yer aldı. Tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci takımdan ayrı çalıştı.

➡ EURO 2024 GOL KRALLIĞI⚽

Milli oyuncu Barış Alper Yılmaz'ın saçlarını sarıya boyatması ise dikkat çekti.

Ay-yıldızlı ekip, bugün TSİ 17.15'te hava yoluyla Hannover'den Dortmund'a geçecek. oyuncuları, Türkiye-Portekiz maçının oynanacağı BVB Stadyumu'nda TSİ 20.45'te bir yürüyüş yapacak. Teknik direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ise TSİ 21.00'de stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek.

➡ EURO 2024 PUAN DURUMU VE FİKSTÜR 📊