Adana Demirspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 2. hafta)

Trendyol Süper Lig’de 2. hafta heyecanı Adana Demirspor - Rizespor karşılaşmasıyla devam ediyor. Yeni sezona Fenerbahçe, mağlubiyetiyle başlayan Adana Demirspor, taraftarının önünde Rizespor’u devirmeyi hedefliyor. Adana Demirspor - Rizespor karşılaşmasını Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Suat Güz üstlenecek. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın detayları belli oldu. Peki Adana Demirspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 16 Ağustos 2024 - 11:08
Haber Oluşturma: 16.08.2024 - 11:08 1.Güncelleme: 17.08.2024 - 12:14

Michael Valkanis yönetiminde yeni sezona başlayan Adana Demirspor, Rizespor’u konuk ediyor. Akdeniz ekibinde Nabil Alioui, Yusuf Sarı, Edouard Michul, Andrew Gravillon gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Konuk ekip Çaykur Rizespor ise İlhan Palut yönetiminde yeni sezonda Avrupa hedefiyle yola çıktı. Ligin ilk haftasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi Adana Demirspor deplasmanından üç puanla dönmeyi hedefliyor. Rizespor’da gözler Sowe, Zeqiri, Varesanovic, Akintola hücum hattında olacak. Peki Adana Demirspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

?

Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor - Rizespor mücadelesi 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak. Mücadeleyi Cihan Aydın yönetecek. Önemli mücadele beIN Sports 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEMLER BELLİ OLDU

Adana Demirspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasını Cihan Aydın yönetirken yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ve Suat Güz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Murat Erdoğan olacak.

ADANA DEMİRSPOR 3 PUAN PEŞİNDE

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla dikkat çeken Akdeniz ekibi sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Adana Demirspor, taraftarıın önünde Çaykur Rizespor’u mağlup ederek üç puana ulaşmayı hedefliyor.

Michael Valkanis’in Rizespor maçında hucum hattında Yusuf Barasi, Yusuf Sarı, Tayfun Aydoğan gibi isimlere şans vermesi bekleniyor.

EV SAHİBİ TAKIMLAR GALİP GELDİ

Adana Demirspor, geçen sezon ligin ilk yarısında sahasında ağırladığı Karadeniz ekibini 2-1 yenmiş, deplasmanda ise 1-0 yenilmişti.