Adana Demirspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig)

Trendyol Süper Lig’de 8. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ve Samsunspor karşı karşıya geliyor. Karadeniz ekibi bu sezon gösterdiği performansla dikkat çekerken ligde oynadığı son 5 mücadelenin 4’ünden galibiyetle ayrıldı. Thomas Reis’in öğrencileri Adana Demirspor mücadelesini kazanarak ilk 4 sıradaki yerini korumak istiyor. Adana Demirspor ise ev sahibi avantajını kullanarak sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Peki Adana Demirspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 05 Ekim 2024 - 11:12

Samsusnpor’da geride kalan haftalarda Olivier Ntcham, Marius Mouandilmadji, Marc Bola, Zeki Yavru gibi isimlerin performansı dikkat çekti. Adana Demirspor ise aldığı üst üste mağlubiyetlerle ligin son sırasına demirledi. Samsunspor mücadelesiyle çıkış yakalamak isteyen Adana Demirspor’da takımın başında geçiçi olarak Serkan Damla görev yapıyor. Adana Demirspor - Samsunspor karşılaşmasını Alper Akarsu yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Murat Altan yapacak. Peki Adana Demirspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

?

Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor - Samsunspor mücadelesi 6 Ekim Pazar günü saat 16:00’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

SAMSUNSPOR YERİNİ KORUMAK İSTİYOR

Samsun temsilcisi, ligin ilk 7 haftasında 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucunda 15 puan topladı. Oynadığı maçların 6'sını kaybeden ve birinde berabere kalan Adana Demirspor ise hanesine 1 puan yazdırabildi.

Kırmızı-beyazlı takım, Adana Demirspor'u mağlup ederek üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

DÜDÜK ÇALACAK HAKEM BELLİ OLDU

Adana Demirspor - Samsunspor mücadelesini Alper Akarsu yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Kısal ve Murat Altan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yusuf Ziya Gündüz oalcak.