Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 10. hafta)

Trendyol Süper Lig’de haftanın açılış mücadelesinde Adana Demirspor, Sivasspor’u ağırlayacak. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Sivasspor bu sezon oynadığı 9 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Kırmızı-beyazlılar, topladığı 11 puanla 11. basamakta yer alıyor. Adana Demirspor ise sezon başlangıcıyla taraftarlarını hayal kırıklığı yaşadı. Peki Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ekim 2024 - 00:36

Adana Demirspor bu sezon çıktığı 8 mücadelede sadece tek puan alabildi. Serkan Damla yönetimindeki ev sahibi, Sivasspor mücadelesiyle çıkış yakalamak istiyor. Sivasspor’da Adana Demirspor mücadelesi öncesinde Rey Manaj, Queensy Menig ve Radakovic gibi isimler takımın gol yükünü sırtladı. Adana Demirspor’da ise Yusuf Barası ve Gravillon gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Adana Demirspor - Sivasspor mücadelesinin detayları belli oldu. Adana Demirspor - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Trendyol ’in 10. haftasında Adana Demirspor ve Sivasspor karşı karşıya geliyor.

Adana Demirspor - Sivasspor mücadelesi 25 Ekim cuma günü saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR SON DURUM

Adana Demirspor ligde geride kalan 8 maçta 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligin son sıralamasına demirleyen Adana ekibinde oynadığı maçlarda 7 kez rakip fileleri sarsarken kalesinde ise 20 gol gördü.

SİVASSPOR SON DURUM

Sivasspor bu sezon ligde 11 puan topladı. Kırmızı-beyazlılar oynadığı maçlarda rakip fileleri 11 kez sarsarken kalesinde ise 13 gol gördü.

Sivasspor, Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönerek puan sıralamasında daha üst sıraları hedefliyor.