"Adım adım ilerliyoruz"

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, ''Mütevazi bir Anadolu kulübü olarak hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz'' dedi.

NTV Spor 24 Aralık 2012 - 17:32

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, kötü başladıkları ligin ilk yarısını iyi bitirdiklerini ve iyi bir kamp dönemi sonunda ligin ikinci yarısına da iyi başlamak istediklerini söyledi.

02-12 Ocak tarihleri arasında Antalya'da yapacakları kampta önemli hazırlık maçları da yapacaklarını vurgulayan Alak, ''Ligin ilk yarısında özellikle 10. haftadan sonra takımımız çok iyi bir performans gösterdi. Futbolcularımız, taraftar kulüp üzerine düşen görevi yaptı. Ligin ilk yarısını istediğimiz bir yerde tamamladık. Mütevazi bir Anadolu kulübü olarak hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Ligin zirvesinde olan iki takımı yenmemiz ise ilimizin tanıtımı açısından bize artı oldu'' dedi.
        
LUALUA VE MABIALA EN 4-5 HAFTA YOK
Takımın önemli oyuncularından Lualua ve Mabıala'nın milli takımlarının maçları nedeniyle ülkelerine gideceğini belirten Alak, ''Bu iki futbolcumuz Afrika'da yapılacak kupa maçları için ülkelerine gidecekler. Bu iki futbolcumuz milli takımlarının da önemli oyuncuları. Bu bize sıkıntı yaratacak gibi. Çünkü 4 ya da 5 hafta orada kalacaklar. Hocamız Bakkal, buna bir çare bulacaktır. Çünkü  kadromuzdaki futbolcularımızın hepsi önemli'' diye konuştu.

DEVRE ARASI TRANSFERİ
Transfer konusunda teknik direktör Mesut Bakkal'ın raporuna göre hareket edeceklerini ifade eden Alak, ''Biliyorsunuz 5 futbolcumuza takım bulmaları konusunda izin verdik. Bakkal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacağız. Önceden belirlediğimiz ve Bakkal'ın istediği futbolcuları transfer etmek için 5 Ocak'tan sonra harekete geçilecek'' dedi.