Akhisar'dan Uğur'a vize çıkacak mı?

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Uğur Demirok'un menajeri Uğur Avadan NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray altyapısında yetişen ve Akhisar Belediyespor'da gösterdiği performans ile Milli Takım'a kadar yükselen 25 yaşındaki stoperin geleceği önümüzdeki hafta kulübüyle yapılacak toplantıda belli olacak.

NTV Spor 23 Mayıs 2014 - 21:17

Avadan, "Uğur için haftaya Akhisar Belediyespor ile masaya oturacağız. Sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek. Bu durumda Akhisar Belediyespor'un görüşüne başvuracağız. Takımın yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Uğur ile daha önce beraber çalışmıştı ve takımda kalmasını isteyeceğini düşünüyoruz" dedi.

"4 BÜYÜKLERDEN BİRİNDE OYNAMASINI İSTERİZ"
Başarılı oyuncunun menajeri, şu an için Galatasaray'dan oyuncusun gelen resmi bir teklif olmadığını belirterek, "Henüz kimse beni aramadı. Ancak aradıkları takdirde tabii ki biz Uğur'un 4 büyük kulüpten birinde oynamasından yanayız. Oyuncumun ortaya koyduğu futbol bu sezon birçok ekibin dikkatini çekti. Şu an Milli Takım kampında olduğu için kafasının karışmasını istemiyorum. Kamp bittikten sonra durum değerlendirmesi yapacağız" şeklinde konuştu.

"YABANCI KURALI YERLİLERE YÖNELTTİ"
Yabancı kuralının, yerli oyunculara olan ilgiyi arttırdığını ifade eden Avadan, "Tüm kulüpler artık kadrolarını yerli oyuncularla takviye etmek isteyecekler. Yabancı kuralından dolayı yeni kadro yapılandırmaları bunu gerektiriyor. Uğur da Milli Takım'ın stoper bölgesinde Semih Kaya, Ömer Toprak gibi isimlerle birlikte anılıyor. Oyuncumun daha üst seviyede forma giyerek kariyerini emin adımlarla sürdürmesi tercihimizdir" diye görüş belirtti.

Galatasaray altyapısında yetişen Uğur Demirok, bu sezon Akhisar Belediyespor'da 31 maç oynayıp 3 gol kaydetmişti.