Al Hilal - Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası)

Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası sahibini buluyor. Suudi Arabistan Ligi’ni namağlup şampiyon tamamlayan Jorge Jesus’un öğrencileri, finalde Al Nassr karşısında galibiyet hedefliyor. Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği karşılaşmanın başlangıç saati ve ekranalra geleceği kanal futbolseverler tarafından araştırılıyor. Al Nassr ligde bu sezon şampiyonluğu rakibine kaptırırken kupada galibiyet hedefliyor. Peki Al Hilal - All Nassr maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 31 Mayıs 2024 - 14:47

Al Nassr’da kritik mücadele öncesinde Talisca’nın sakatlığı bulunuyor. Bu sezon takımının gol yükünü sırtlayan Ronaldo, sezon genelinde 35 gol atarken 11 asist katkısı verdi. Al Hilal’de ise Mitrovic takımın en skorer oyuncusu olurken Malcom, Michael, Salem Al-Dawsari gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Al Hilal - Al Nasr karşılaşmasının ekranalra geleceği kanal belli oldu. Final mücadelesini takip edecekler ise başlangıç saatine odaklandı. Peki Al Hilal - Al Nassr maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

?

Bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takım ’nda karşı karşıya geliyor.

Al Hilal - Al Nassr mücadelesi 31 Mayıs cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

AL HİLAL NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI

Jesus yönetimindeki Al Hilal, 34 maçta 31 galibiyet, 3 beraberlik alarak 96 puanla namağlup şampiyon oldu. Mavi-beyazlı kulüp, sezonun sona ermesiyle birlikte deneyimli teknik adamla 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.