Ali Koç'tan 54 kişi hakkında suç duyurusu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 2. haftasında İzmir'de oynanan Göztepe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Merkezi - NTV Spor 24 Ağustos 2024 - 14:51

Süper Lig'in 2'nci haftasında Gürsel Aksel Stadyumu’nda Göztepe ile arasında oynanan müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı , 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, " Takımımızın, Trendyol Süper Ligin 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır. Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır. Konu ile ilgili ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç takip edilmektedir" ifadeleri kullanıldı.