ALMANYA SÜPER KUPA | Bayer Leverkusen - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Almanya’da Süper Kupa heyecanı Bayer Leverkusen - Stuttgart maçı ile yaşanacak. Bundesliga Şampiyonu ve DFB-Pokal şampiyonlarının kupa için mücadele edeceği maçın programı belli oldu. Bayern Münih’in önünde geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşayan Bayer Leverkusen, Almanya Süper Kupası’nı müzesine götürmeyi hedefliyor. Sebastian Hoeneb yönetimindeki Stuttgart ise karşılaşmayı kazanmak için sahaya çıkıyor. Peki Bayer Leverkusen - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 17 Ağustos 2024 - 12:00

Xabi Alonso yönetimindeki Bayer Leverkusen Aleix Garcia, Martin Terrier, Belocian gibi önemli isimleri kadrosuna kattı. Yeni sezonda şampiyonluk ve Avrupa’da başarılı hedefleyen Leverkuen, Stuttgart karşısında kazanarak sezonu kupayla açmayı hedefliyor. Stuttgart ise Ermedin Demiorvic, Deniz Undav, Jamie Leweling, Jeff Chabot, Fabien Rieder gibi isimleri kadrosuna kattı. Almanya Süper Kupa mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Bayer Leverkusen - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

?

’nda Bayer Leverkusen ve Stuttgart kozlarını paylaşıyor. Mücadele 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30’da başlayacak ve beIN Sports Tod TV ve beIN Connect ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.