Altay Bayındır forma bekliyor: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Manchester United'ın kalecisi Altay Bayındır, daha fazla oynamak istediğini ve forma giyme şansı elde ettiğinde en iyi performansını göstereceğini söyledi. Milli kaleci, "Hazır olacağım ve şans bulursam, kendimi göstereceğim ve elimden gelenin en iyisini yapacağım." dedi. Altay Bayındır'ın bu sezonki ilk maçına Avrupa Ligi'ndeki Twente maçında çıkabileceği belirtildi.

Haber Merkezi - NTV Spor 17 Eylül 2024 - 17:49

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da forma giyen , kendisini sürekli hazır tuttuğunu ve çok çalıştığını söyledi.

Kulübün internet sitesine verdiği röportajda milli kaleci, daha fazla süre almak ve oynamak istediğini belirtip, "Her zaman hazır olmam gerekiyor. Sıkı çalışıyorum ve şansın ne zaman geleceğini bilemezsiniz. Hazır olmanız gerekir. Antrenmanda çok çalışıyorum ve sadece oynamak istiyorum. Daha fazla şansa ihtiyacım var. Antrenman sahasında çok çalışıp her şeyi yapabilirsiniz ancak maçta kendinizi göstermeniz gerekir." ifadelerini kullandı.

"BU BENİM İÇİN YETERLİ DEĞİL"

Geçtiğimiz sezona değinen Altay Bayındır, "Geçen yıl uzun süre şans bulamadım ve sadece bir maçta oynadım. Bu benim için yeterli değil ama hayatta her şey olabilir. Sadece odaklanmanız gerekir ve bu hayatta her şey değişebilir." açıklamasında bulundu.

Sezon içerisinde çok fazla maç olduğunu ve sürekli hazır olması gerektiğine dikkat çeken 26 yaşındaki kaleci, "Her maça hazır olmanız gerekiyor çünkü yıl içinde çok sayıda maçımız var. Kötü oynayabilirsiniz, iyi oynayabilirsiniz. Her zaman bir sonraki adımı düşünmelisiniz. Ben böyle düşünüyorum ve her zaman çok çalışacağım. Hazır olacağım ve şans bulursam, kendimi göstereceğim ve elimden gelenin en iyisini yapacağım."

TWENTE MAÇINDA FORMA GİYEBİLİR

Bu sezon henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır ilk maçına gelecek hafta çıkabilir.

Kulübün internet sitesinde yer alan haberde 26 yaşındaki kalecinin ilk maçına Avrupa Ligi'ndeki Twente maçında çıkabileceği belirtildi.

TARİHİNE GEÇTİ

Altay Bayındır, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer oldu.

Milli kaleci, bir maçta süre alırken Manchester United'da forma giyen ilk Türk futbolcu oldu.