"Alves boşluğumu doldurdu" (Video)

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Fabio Luciano NTV Spor'un sorularını yanıtladı. Sarı-Lacivertli takımı zaman zaman takip ettiğini ve çok beğendiğini söyleyen Luciano, mevkidaşı Bruno Alves için, "Boşluğumu doldurdu" dedi.

NTV Spor 15 Aralık 2013 - 10:39

Haliç Üniversitesi'nin organize ettiği 4. Uluslararası Sporun Zirvesi 2013 İstanbul Gala ve Ödül Töreni'nin davetlileri arasında Fenerbahçeli taraftarların yakından tanıdığı bir isim de var. 2003-2006 yılları arasında Sarı-Lacivertli formayı giyen Fabio Luciano. NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Luciano yıllar sonra yeniden Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Luciano, "Türkiye ile ilgili güzel anılarım yeniden canlandı. 2009'da futbolu bıraktıktan sonra ailemle daha çok vakit geçiriyorum. Çocuklarımla ilgileniyorum. Zaten bunun için futboldan koptum ama Türkiye ve Fenerbahçe hep kalbimde" dedi.

Luciano eski takımı yakından takip ettiğini dile getirdi ve "Zaman zaman Cristian'la konuşuyorum ve Fenerbahça ile bilgiler alıyorum. Takım gayet iyi gidiyor. Yerimde oynayan Bruno Alves de bence çok iyi bir seçim. boşluğumu doldurduğunu düşünüyorum" şekline konuştu.

Eski Brezilyalı futbolcu Dünya Kupası ili ilgili görüşlerini de paylaştı. Luciano, "İkinci vatanım olan Türiye'nin Dünya Kupası'na katılacağını düşünüyordum. Ama maalesef olmadı. Şampiyonluk favorim ise Brezilya. Geçen sene Konfederasyon Kupası'ndaki perormansları ve genç oyuncularla birlike takımın gelişimi oldukça umut verici" diyerek sözlerini sonlandırdı.