Amedspor - Erokspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Amedspor - Erokspor maçı ne zaman, bugün mü?

Trendyol 1. Lig’de heyecan Amedspor - Erokspor karşılaşmasıyla devam ediyor. Corendon Airlines Park Antalya Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Batuhan Kolak yönetirken yardımcılıklarını ise Cem Özbay ve Ramazan Ufuk Avdaş üstlenecek. Amedspor - Erokspor maçının canlı yayınlanacağı kanal ise futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Ev sahibi takım bu sezon topladığı 12 puanla 5. sırada bulunuyor. Erokspor ise 9 puanla 13. basamakta yer aldı. Peki Amedspor - Erokspor maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman? İşte, Amedspor - Erokspor maçı canlı yayın bilgisi…

Haber Merkezi - NTV Spor 05 Ekim 2024 - 13:36

Amedspor - Erokspor mücadelesinin detayları belli oldu. ’de Süper Lig’e yükselmeyi hedefleyen iki takım karşı karşıya gelecek. Ersun Yanal’ın çalıştırdığı Diyarbakır ekibinde Adama Traore, Bruno Lourenço, Ömer Bayram, Britt Assombalonga gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Mehmet Altıparmak yönetimindeki Erokspor ise, Amedspor karşılaşmasından üç puanla ayrılmak istiyor. Erokspor’da Mame Mor Faye, Hamza Catakovic takımın en skorer oyuncuları oldu. Peki Amedspor - Erokspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin başlayacağı saat…

?

Trendyol 1. Lig’de Amedspor - Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Antalya’da oynanacak mücadeleyi Batuhan Kolak yönetirken yardımcılıkalrını ise Cem Özbay ve Ramazan Ufuk Avdaş yapacak. Amedspor - Erokspor mücadelesi 6 Ekim pazar günü saat 19:00’da başlayacak ve tabii Spor 6 ekranlarından canlı yayınlanacak.

AMEDSPOR SON DURUM

Diyarbakır ekibinde Adama Traore attığı 3 golle takımın en skorer ismi oldu. Bruno Lourenço 2 gollük katkı verirken Ömer Bayram ise 3 asistle oynuyor. Amedspor ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Amedspor oynadığı maçlarda 9 gol atarken 4 gol yedi.

EROKSPOR SON DURUM

Mehmet Altıparmak’ın çalıştırdığı Erokspor yeni sezonda Ryan Jack, Jair, Francis Nzaba, Oscar Pinchi gibi oyuncuları kadrosuna katmıştı.

Erokspor’da takımın en fazla gol katkısı veren oyuncusu Mame Mor Faye 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Hamza Catakovic 3 gol atarken 1 asist yaptı.

Erokspor, ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı.