Arda Güler'den Ancelotti açıklaması

A Milli Takım'ın Karadağ ile oynacağı maç öncesinde Arda Güler basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güler, Real Madrid'de Ancelotti ile arasında geçenleri anlattı.

Haber Merkezi - NTV Spor 10 Ekim 2024 - 18:15
Haber Oluşturma: 10.10.2024 - 18:15 1.Güncelleme: 10.10.2024 - 18:21 2.Güncelleme: 10.10.2024 - 18:21

, Uluslar B Ligi 4. Grup 3. maçında Karadağ ile karşılaşacak. Maç öncesinde ve Vincenzo Montella basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ARDA GÜLER'DEN ANCELOTTI AÇIKLAMASI

Arda Güler, 'de teknik direktör Ancelotti ile bir sorun yaşamadığını söyledi.

"Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok. Milli takıma da hizmet etmek istiyorum, goller, asistler yapmak istiyorum."

"MİLLİ TAKIMDA KUPA KAZANMAK İSTİYORUM"

Arda Güler, A Milli Takım ile kupa kazanmak istediğini söyledi.

"Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takımla kupa kazanmak istiyorum. Başarılar kazanmak istiyorum. Rolle ilgili, bazen orta sahada, bazen sağ kanatta oynuyorum. Hocalarım ne isterse onları yapmaya çalışıyorum."

"KARİYERİMİN EN GÜZEL GOLLERİNDEN BİRİ..."

Arda Güler basın toplantısında Samsun'un kendisi için önemli bir yer olduğunu söylerken, Galler'e attığı golü hatırlattı.

"Yeniden Samsun'da olmak çok güzel. Kariyerimin en güzel gollerinden birini burada attım. İnşallah yarın da gol atarım ama öncelikle kazanmak istiyoruz."