Aston Villa - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Konferans Ligi maçı şifresiz canlı yayınlanacak

Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Aston Villa, Ajax’ı konuk etmeye hazırlanıyor. Mücadelenin canlı olarak yayınlanacağı kanal belli oldu. Hollanda'da oynanan ilk mücadele 0-0 eşitlikle tamamlanmıştı. Aston Villa ve Ajax turu ikinci maça bırakırken gözler rövanşa çevrildi. Mücadelede eşitlik bozulmadığı takdirde çeyrek finale yükselecek takımı uzatmalar belirleyecek. Peki Aston Villa - Ajax maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Konferans Ligi maçının detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Mart 2024 - 12:49

Avrupa Kupalarında heyecan mücadeleleriyle devam ediyor. Haftanın dikkat çeken maçlarının başında Aston Villa - Ajax maçı geldi. Ev sahibi Aston Villa bu sezon Avrupa’da oynadığı maçlarda gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. İngiliz ekibi grup aşamasında sadece 1 kez mağlup olurken 4 karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrıldı. E Grubu’nu birinci tamamlayan Aston Villa doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazandı. Hollanda temsilcisi ise Brighton, Marsilya gibi takımların ardından Avrupa Ligi’nde ikinci olarak son 16 turuna kaldı. Peki Aston Villa - Ajax maçı hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak? İşte, maçın başlangıç saati…

ASTON VİLLA - AJAX MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Konferans Ligi rövanş karşılaşmasında Aston Villa- Ajax ile kozlarını paylaşıyor.

Aston Villa - Ajax karşılaşması 14 Mart Perşembe günü saat 23.00’da başlayacak. Mücadele TV8,5 ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

ASTON VİLLA SON DURUM

Premier Lig’de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Aston Villa, ligde oynadığı 28 karşılaşmada 17 galibiyet aldı 55 puanla 4. sırada yer alıyor.

Avrupa’da Konferans Ligi’nde sezona başlayan İngiliz ekibi oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 12 kez sarsarken kalesinde ise 7 gol gördü.

AJAX SON DURUM

Ajax bu sezon hem Avrupa’da hemde Hollanda Ligi’nde beklenen performansın çok uzağında kaldı.

Hollanda temsilcisi ligde 25 hafta geride kalırken 5. sırada yer alıyor. Avrupa’da ise sezona Avrupa Ligi’nde başlayan Ajax, grubunu üçüncü tamamlayarak Konferans Ligi’nde yoluna devam ediyor.