Athletic Bilbao - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (LA LİGA)

İspanya La Liga’da heyecan Athletic Bilbao - Atletico Madrid mücadelesiyle devam ediyor. Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Atletico Madrid oynadığı maçlarda 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Athletic Bilbao deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefleyen Simeone’nin öğrencileri, son olarak Espanyol karşısında sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Atletico Madrid, Athletic Bilbao deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Peki Athletic Bilbao - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 31 Ağustos 2024 - 17:10

Yeni sezonda kadrosunu Alvarez, Gallagher, Le Normand, Sörloth, Lenglet gibi isimlerle güçlendiren Atletico Madrid, Barcelona ve Real Madrid gibi takımlarla şampiyonluk mücadelesi vermek istiyor. Atletico Madrid’te Liorente ve Griezmann takımın en fazla skor katkısı yapan oyuncuları oldu. Athletic Bilbao ise geride kalan 3 haftada 1 beraberlik 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak 4 puan topladı ve 10. sırada yer alıyor. Peki Athletic Bilbao - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Athletic Bilbao, Atletico Madrid’i konuk ettiği son 6 lig maçının 4’ünü kazanma başarısı gösterdi.

Atletico Madrid’in yıldız oyuncusu Antoine Girezmann’ın kariyerinde en fazla gol attığı takım Athletic Bilbao oldu.

La Liga’da 4. hafta mücadelesi 31 Ağustos cumartesi günü saat 20:00’da başlayacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Atletico Madrid kazanması durumunda puanını 8’e yükseltecek.