Atletico, Gameiro'yu tanıttı!

Atletico Madrid, yeni transferi Kevin Gameiro’yu basına tanıttı. Gameiro, yeni takımının hedeflerine ulaşması için elinden geleni yapacağını söyledi.

NTV Spor 01 Ağustos 2016 - 14:28

Sevilla formasıyla üst üste 3 kez UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Fransız golcü Kevin Gameiro, bundan böyle Atletico Madrid'in başarısı için mücadele edecek. Madrid ekibi, 4 yıllık sözleşme imzaladığı yeni golcüsünü basının karşısına çıkardı.

Atletico'ya transfer olduğu için büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu söyleyen Gameiro; "Tabi ki üzerimde baskı hissediyorum. Ancak bu iyi bir baskı. Sahaya çıktığımda her zamanki gibi elimden geleni yapacağım. Atletico Madrid adına birçok gol atacağıma inanıyorum" dedi.

Gameiro, Başkan Enrique Cerezo'nun da katıldığı basın toplantısının ardından Vicente Calderon Stadı'nda Atletico taraftarının karşısına çıktı.

Atletico Madrid, Sevilla'da geçirdiği 3 sezonda toplam 67 gol atan Gameiro için 32 milyon Euro bonservis bedeli ödedi; ayrıca beklenen performansı gösteremeyen Luciano Vietto'yu kiralık olarak Sevilla'ya gönderdi.