Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Atletico Madrid - Real Madrid maçı hangi kanalda? (Arda Güler oynayacak mı)

İspanya LaLiga’da oynadığı son 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Real Madrid’de gözler Atletico Madrid karşılaşmasına çevrildi. Eflatun-beyazlılar bu sezon oynadığı 7 karşılaşmada 2 kez puan kaybı yaşarken ezeli rakibi Barcelona’nın 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Alaves karşılaşmasında sakatlanan yıldız golcü Mbappe, derbi mücadelesinde sahada olamayacak. Ancelotti’nin kadro tercihi merakla beklenirken Arda Güler, son lig maçında ikinci yarı oyuna dahil olmuştu. Bu sezon LaLiga’da daha fazla süre alan yıldız oyuncu henüz gol ve asist katkısı veremedi. Peki Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin canlı yayınlanacağı kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 27 Eylül 2024 - 12:02

LaLiga’da bu hafta derbi heyecanı yaşanacak. Ancelotti’nin çalıştırdığı eflatun-beyazlılar, Simeone’nin başında olduğu Atletico Madrid deplasmanında üç puan arıyor. Atletico Madrid bu sezon ligde oynadığı 7 karşılaşamda 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 15 puanla 3. sırada yer alıyor. Madrid derbisinde ev sahibi avantajını kullanmak isteyen Atletico Madrid’de Antoine Griezmann, Llorente, Julian Alvarez, Sörloth gibi oyuncuların yükselen form grafiği dikkat çekti. Real Madrid’de kritik karşılaşma öncesinde Brahim Diaz, Ceballos Camavinga gibi isimlerin sakatlıkları sürüyor. Peki Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

İspanya LaLiga’da 8. haftada Madrid derbisi oynanacak. Atletico Madrid’in Real Madrid’i konuk edeceği mücadele 29 Eylül Pazar günü saat 22:00’da başlayacak. Mücadele S Sport Plus ve S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

ATLETİCO MADRİD MAÇINDA ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Atletico Madrid karşısında Real Madrid’de hücum hattında Vinicius Junior, Rodrygo gibi isimlerin sahaya ilk 11’de çıkmasına garanti gözüyle bakılıyor.

Mbappe sakatlığı sebebiyle Madrid derbisinde forma giyemeyecek. ’in ikinci yarı karşılaşmada süre bulması bekleniyor.

Arda Güler 2024-25 sezonunda LaLiga’da bu sezon 6 karşılaşmada toplam 240 dakika süre aldı. Milli oyuncu gol ve asist katkısı üretemedi.

ATLETİCO MADRİD’DE HEDEF ÜÇ PUAN

Diego Simeone yönetimindeki Atletico Madrid’de kritik mücadele öncesinde gözler Griezmann, Lorente, Alvarez, Gallagher gibi oyunculara çevrildi.

Atletico Madrid ev sahibi avantajını kullanarak Real Madrid’i devirme hesapları yapıyor. İspanyol ekibi bu sezon savunma hattıyla güven verirken oynadığı 7 karşılaşmada sadece 3 gol yedi.