Atletico Madrid yara sardı

Atletico Madrid, Deportivo La Coruna’yı Aguero’nun golleriyle 2-0 yendi.

NTV Spor 12 Aralık 2010 - 00:41

İspanya La Liga'nın 15. haftasında Atletico Madrid, evi Vicente Calderon'da Deportivo La Coruna'yı ağırladı.

Maçın başından sonuna kadar rakibinden üstün bir oyun sergileyen Atletico Madrid, Arjantinli yıldızı Aguero'nun kaydettiği 2 golle rakibini 2-0 mağlup etti. Atletico Madrid bu galibiyetle puanını 23ê çıkartırken, evine eli boş dönen Deportivo 17 puanda kaldı.

NTV Spor'dan canlı yayınlanan karşılaşmaya çok hızlı giren ve rakip kalede baskı kuran Atletico Madrid, 5. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu kullanan Forlan, topu ağlara göndermeyi başaramadı.

Kaçan penaltı atışından 3 dakika sonra saneye çıkan Aguero, kaleci Aranzubia'yı mağlup ederek Atletico Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Oyunu Deportivo yarı sahasına yıkan ev sahibi ekipte 35. dakikada birkez daha sahneye çıkan Arjantinli yıldız Aguero, takımının ve kendisinin ikinci golüne imza attı: 2-0.

İlk yarıda başka gol olmazken, Atletico Madrid soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda da topa daha çok sahip olan taraf Atletico Madrid'di. Deportivo kalesinde net pozisyonlar yakalayan ev sahibi takım, bu fırsatları gole çevirmeyi başaramadı.

Kendi sahasından hızlı çıkarak rakip kalede etkili olmaya çalışan Deportivo da aradığı golü bulamayınca, Atletico Madrid karşılaşmayı 2-0'lık sonuçla kazandı.

La Liga'da son 2 maçını kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Atletico Madrid, bu galibiyetle moral buldu.