Avrupa'da Razgrad fırtınası sürüyor!

Grup mücadelesinde toplam 16 puan toplayan Ludogorets Razgrad, adını 3. tura yazdırdı. UEFA Avrupa Ligi 2. turu ilk maçında Lazio'yu 1-0 mağlup eden Bulgar ekibi, rövanştan da 3-3'lük beraberlikle ayrıldı ve 3. tura yükseldi.

NTV Spor 28 Şubat 2014 - 00:15

UEFA Avrupa Ligi gruplarında fırtına gibi esen ve Chornomorets Odessa, PSV Eindhoven ile Dinamo Zagreb'in bulunduğu gruptan 16 puanla lider çıkan Ludogorets Razgrad 2. turda da Lazio'yu saf dışı bıraktı. İtalyan temsilcisini ilk maçta 1-0 mağlup eden Bulgar ekibi, rövanştan da 3-3'lük beraberlikle ayrıldı ve adını 3. tura yazdırdı.  

Tur için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Lazio, maça golle başladı. İtalyan temsilcisi, karşılaşmanın henüz 1. dakikasında Balde Diao Keita'nın golüyle Ludogorets Razgrad karşısında 1-0 öne geçti.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Lazio soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili başlayan Lazio, 54. dakikada Brayan Perea ile skoru 2-0 getirdi.

İki farklı geri düştükten sonra rakip kalede gol arayan Ludogorets Razgrad önce 67. dakikada Roman Bezjak ile farkı 1'e indirdi, sonra 78'de Hristo Zlatinski ile skoru 2-2 yaptı.

Lazio, karşılaşmanın 82. dakikasında Alman golcüsü Miroslaw Klose ile tur için umutlansa da 89'da Juninho Quixada'nın golüne engel olamadı ve mücadele 3-3 berabere sona erdi.

Bu sonucun ardından ilk maçı 1-0 kazanan Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad, Lazio'yu saf dışı bıraktı.

VALENCIA İSTEDİĞİNİ ALDI!
UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında Valencia, Dinamo Kiev'i konuk etti. İlk maçı deplasmanda 2-0 kazanan İspanyollar, rövanş maçında da rakibiyle 0-0 berabere kaldı ve bir üst tura yükseldi.

Valencia, bu sonuçla Avrupa Ligi 3. turu'nda Ludogorets Razgrad'ın rakibi oldu.