Başakşehir - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 2. hafta)

Trendyol Süper Lig’de Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir, Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Başakşehir - Alanyaspor mücadelesini Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Candaş Elbil üstlenecek. Başakşehir, ilk hafta Rizespor deplasmanından beraberlikle dönerken Alanyaspor karşısında hata yapmak istemiyor. Başakşehir - Alanyaspor mücadelesinin detayları belli oldu. Peki Başakşehir - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 17 Ağustos 2024 - 10:29

Ev sahibi ekibin bu sezon kadrosunda Berat Özdemir, Ousseynou Ba, Jerome Opoku, Matchoi Djalo gibi önemli isimler yer alıyor. Çağdaş Atan’ın Alanyaspor karşısında Piatek, Deniz Türüç, Davidson gibi oyunculara şans vermesi bekleniyor. UEFA Konferans Ligi’nde İberia Tiflis’i 2-0 mağlup ederek tur atlayan Başakşehir’de yüzler gülüyor. Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor ise ligin yeni takımlarından Eyüpspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Alanyaspor, Başakşehir deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Peki Başakşehir - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Trendyol ’in 2. haftasında Başakşehir, Alanyaspor’u konuk ediyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 18 Ağustos Pazar günü saat 19.15’te başlayacak.

Arda Kardeşler mücadelede düdük çalarken yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Davut Darul Çelik olacak.

Başakşehir - Antalyaspor mücadelesi beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR LİG KARŞILAŞMASI ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

Çağdaş Atan’ın öğrencileri, UEFA Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında İberia Tiflis’i 2-0 mağlup ederek play-off’a yükseldi.

İberia Tiflis’i mağlup eden Başakşehir’in Konferans Ligi’ndeki rakibi St.Patrick's-FC takımı oldu.

Başakşehir, play-off mücadelesinin ilk maçını deplasmanda 22 Ağustos’ta rövanş karşılaşmasını ise İstanbul’da 29 Ağustos Perşembe günü oynayacak.

ALANYASPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Fatih Tekke’nin öğrencileri, Başakşehir deplasmanından puanlarla dönmeyi hedefliyor. Yeni sezonda Gaius Makouta, Rony Lopes, Serdar Dursun, Juan Christian gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Akdeniz ekibi Başakşehir’i mağlup ederek sezonun ilk üç puanına ulaşmayı hedefliyor.

BAŞAKŞEHİR’İN 3. HAFTA MAÇI ERTELENDİ

Türkiye Federasyonu (TFF), Avrupa kupalarında play-off'ta mücadele edecek Galatasaray, Başakşehir ve Trabzonspor'un Süper Lig'de 3. hafta oynayacağı maçların ertelendiğini duyurdu. Beşiktaş'ın ise ligde haftayı BAY geçtiği belirtildi.