Başakşehir - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 4. hafta mücadelesi)

Konferans Ligi’ne katılma başarısı gösteren Başakşehir’de gözler ligde oynayacağı karşılaşmaya çevrildi. Çağdaş Atan yönetimindeki turuncu-lacivertliler, 4. haftada Alex de Souza’nın çalıştırdığı Antalyaspor’u ağırlıyor. Başakşehir - Antalyaspor karşılaşmasını Oğuzhan Çakır yönetecek. Başakşehir’de sakatlıkları süren iki oyuncu Antalyaspor mücadelesinde sahada olamayacak. Peki Başakşehir - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 31 Ağustos 2024 - 10:29

Antalyaspor son olarak Hatayspor mücadelesini kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza yönetiminde ilk galibiyetini alan Antalyaspor, Başakşehir deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Ev sahibi takım ise Avrupa kupalarında aldığı galibiyetle birlikte Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazandı. Başakşehir ligde ilk maçında Rizespor ile berabere kalırken ikinci hafta ise Alanyaspor 2 farkla mağlup etmişti. Başakşehir, Antalyaspor karşısında üç puan hedefliyor. Peki Başakşehir - Antalyaspor maçı ne zaman? İşte, Başakşehir - Antalyaspor maçının ayrıntıları…

?

Trendyol ’de 4. hafta heyecanı Başakşehir- Antalyaspor karşılaşmasıyla devam ediyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 1 Eylül Pazar günü saat 19.15’te başlayacak. Başakşehir - Antalyaspor heyecanı beIN Sports 2 ekranlarında olacak.

EV SAHİBİ 4 PUAN TOPLADI

RAMS Başakşehir ligin ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken 2. haftada Corendon Alanyaspor'u 4-2 mağlup ederek 4 puan topladı.

İstanbul ekibinin, sezonun üçüncü haftasındaki Samsunspor maçı ise UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağı St. Patrick's Athletic karşılaşması nedeniyle ileri tarihe ertelendi.

BAŞAKŞEHİR’DE İKİ EKSİK

Turuncu-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Ömer Ali Şahiner ile Leo Duarte, Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Tedavileri süren Ousseynou Ba ve Djalo'nun durumu ise maç günü netlik kazanacak.

ANTALYASPOR İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Antalyaspor, 2024-2025 sezonunda ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta oynadığı Hatayspor maçıyla aldı.

Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Antalyaspor'un da 4 puanı bulunuyor.

Akdeniz ekibi topladığı 4 puanla 7. sırada yer alıyor.