Başakşehir - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Konferans Ligi)

UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir, sahasında Avusturya’nın Rapid Wien takımını ağırlıyor. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan Adam Ladeback yönetecek. Başakşehir’in rakibi Rapid Wien, Trabzonspor’u mağlup ederek Konferans Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Başakşehir, Rapid Wien maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 57. maçına çıkacak. Peki Başakşehir - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 01 Ekim 2024 - 14:48

UEFA ’nde mücadele eden Başakşehir, ev sahibi avantajını kullanarak Rapid Wien’i mağlup etmek istiyor. Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda başarı hedefleyen Çağdaş Atan yönetimindeki Başakşehir’de Ömer Ali Şahiner’in sakatlığı sebebiyle mücadelede forma giymesi beklenmiyor. Ömer Faruk Beyaz ise UEFA listesinde adı yer almadığı için sahada olamayacak. Başakşehir - Rapid Wien mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati araştırılıyor. Peki Başakşehir - Rapid Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

?

UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimiz Başakşehir, ilk maçına Rapid Wien karşısında çıkıyor.

Başakşehir - Rapid Wien mücadelesi 2 Ekim Çarşamba günü saat 17:30’da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR 3 ELEME TURU GEÇTİ

RAMS Başakşehir, bu sezon yeni formatında düzenlenen UEFA Konferans Ligi'nde lig aşamasına 3 eleme turunu geçerek katılma hakkı elde etti.

Turuncu-lacivertli ekip 2. eleme turunda San Marino ekibi La Fiorita'yı, 3. eleme turunda Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis'i ve play-off turunda da İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic'i eleyerek adını lig aşamasına yazdırdı.

RAPİD WİEN TRABZONSPOR’U ELEDİ

Rapid Wien, Avrupa Ligi 2. eleme turunda Polonya temsilcisi Wisla Krakow'u geçti, 3. eleme turunda ise Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 ve sahasında da 2-0 mağlup etti.

Play-off turunda Portekiz temsilcisi Braga'ya elenen Rapid Wien, UEFA Konferans Ligi'ne lig aşamasından devam ediyor.

BAŞAKŞEHİR AVRUPA’DA 57. RANDEVUDA

UEFA Konferans Ligi ilk hafta maçında yarın Avusturya'nın Rapid Wien ekibini konuk edecek RAMS Başakşehir, Avrupa kupalarında 57. karşılaşmasını oynayacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 56 maçta 22 galibiyet, 13 beraberlik ve 21 mağlubiyet yaşadı.

Söz konusu müsabakalarda 82 gol atan RAMS Başakşehir, kalesinde 76 gole engel olamadı.