UEFA Avrupa Konferans Ligi | Basel-Trabzonspor maçı şifresiz yayımlanacak

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turunda Basel'le oynayacağı rövanş karşılaşması TV8'den yayınlanacak.

NTV Spor 20 Şubat 2023 - 18:29

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında 'i mağlup eden , 23 Şubat'ta İsviçre ekibiyle rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Basel-Trabzonspor maçının TV8'den şifresiz yayınlanacağını ve elde edilecek gelirin depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.

Trabzon'da oynanan ilk maçı bordo-mavili ekip Jens Larsen'in golüyle 1-0 kazanmış ve ikinci öncesinde avantajı yakalamıştı.

Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Liverpool-Real Madrid ve RB Leipzig-Manchester City maçlarının da TV8 üzerinden yayınlanacağı belirtildi.

Trabzonspor'dan teşekkür mesajı

Bordo-mavili takımdan yapılan açıklamada ise karşılaşmanın şifresiz yayınlanmasıyla ilgili şu ifadelere yer verildi, "UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 23 Şubat Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Basel karşılaşması TV8’den şifresiz olarak yayınlanacaktır. Karşılaşmanın reklam gelirleri ise ilk maçımızda olduğu gibi depremden etkilenen vatandaşlarımız için kullanılacaktır. Acun Ilıcalı’ya bir kez daha göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz."