Benfica - Atletico Madrid maçı şifresiz mi, ne zaman ve hangi kanalda? (Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı)

Bruno Lage yönetimindeki Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta mücadelesinde Atletico Madrid’i konuk ediyor. Portekiz ekibinde son haftalarda Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun performansı dikkat çekerken gözler maç programına çevrildi. Atletico Madrid, ligde oynadığı son maçta Real Madrid ile golsüz berabere kalırken Benfica karşısında üç puana ulaşmak istiyor. Benfica - Atletico Madrid karşılaşmasını Serdar Gözübüyük yönetirken yardımcılıklarını ise Erwin Zeinstra ve Johan Balder üstlenecek. Peki Benfica - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 01 Ekim 2024 - 12:16
Haber Oluşturma: 01.10.2024 - 12:16 1.Güncelleme: 01.10.2024 - 12:37

Avrupa futbolunun kulüp düzeyinde bir numaralı organizasyonu ’nde bu sezon yeni formatla düzenleniyor. Devler Ligi’nde puan sıralamasında ilk 8 sırada yer alan ekipler son 16 turuna yükselmeye hak kazanacak. Benfica son olarak Devler Ligi’nde Kızılyıldız karşılaşmasını 2-1 kazanırken goller milli oyuncular, ve ’den geldi. İki oyuncu ligde de başarılı performansını sürdürürken takımın değişmezleri arasında yer aldı. Atletico Madrid ise bu sezon beklentilerin uzağında kalırken Avrupa’da üç puan hesapları yapıyor. Diego Simeone’nin öğrencileri, Avrupa’da son olarak Leipzig karşısında 2-1 kazandı. Peki Benfica - Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan Benfica - Atletico Madrid karşılaşmasıyla devam ediyor.

Benfica - Atletico Madrid mücadelesini Türk asıllı Hollandalı hakem Serdar Gözübüyük yönetecek.

Benfica - Atletico Madrid karşılaşması 2 Ekim Çarşamba günü saat 22.00’da başlayacak. Mücadele tabii Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

ORKUN KÖKÇÜ VE KEREM AKTÜRKOĞLU OYNAYACAK MI?

Portekiz ekibinde Türk işbirliği devam ediyor. Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu gösterdiği performansla dikkat çekti.

Bu sezon ligde takımın en skorer oyuncuları konumunda bulunan milli yıldızlara Vangelis Pavlidis ve Nicolas Otamendi gibi isimler eşlik etti.

Kerem Aktürkoğlu ligde bu sezon 3 karşılaşmada 212 dakika sahada kalırken 2 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

Orkun Kökçü benzer şekilde ligde 2 gol ve 3 asist yaparken Şampiyonlar Ligi’nde ise tek gol katkısı verdi.

Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun Atletico Madrid karşısında ilk 11’de olması bekleniyor.

DEVLER LİGİ’NDE YENİ FORMAT

8 hafta sonunda Ligi ilk 8'de bitiren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. Puan tablosunda 9'uncu ile 24'üncü sıralar arasında bulunan ekipler ise iki ayaklı play-off maçı oynayacak. Play-off'ta lig aşamasını 9-16 arasında bitiren takımlar ile 17-24 arasında bitiren takımlar eşleşecek. Bu eşleşmelerin galipleri son 16 turuna adını yazdıracak.