Benfica - Gil Vicente maçı ne zaman, saat kaçta? Benfica - Gil Vicente maçı hangi kanalda? (Kerem Aktürkoğlu oynayacak mı)

Yaz transfer sezonunda Galatasaray’dan Portekiz’in Benfica takımına transfer olan Kerem Aktürkoğlu performansıyla dikkat çekti. Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde Kızılyıldız deplasmanında sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılırken goller ise Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’den geldi. Bu sezon ligde 144 dakika süre alan Kerem Aktürkoğlu 1 gol ve 2 asistlik katkı verdi. Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlayan Benfica’da gözler lig karşılaşmasına çevrildi. Peki Benfica - Gil Vicente maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin canlı yayınlanacağı kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 27 Eylül 2024 - 09:37
Haber Oluşturma: 27.09.2024 - 09:37 1.Güncelleme: 27.09.2024 - 09:38

Portekiz Ligi’nde bu sezon oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan Benfica, lider Sporting Lizbon ile puan farkını kapatmak istiyor. 13 puanla 3. sırada bulunan Benfica, Gil Vicente’yi konuk edecek. Benfica’nın rakibi bu sezon tek galibiyet alabilirken 7 puan topladı ve 9. sırada yer alıyor. Bruno Lage’nin çalıştırdığı Benfica, Gil Vicente karşısında sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor. Benfica son olarak ligde Boavista karşısında sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Peki Benfica - Gil Vicente maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

?

Portekiz Ligi’nde heyecan 7. hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. Benfica, Gil Vicente’yi ağırlarken mücadele 28 Eylül cumartesi günü saat 22.30’da başlayacak. Mücadele S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BENFİCA’DA KEREM AKTÜRKOĞLU ?

Milli yıldız bu sezon Benfica’nın oynadığı 2 lig karşılaşmasında 144 dakika sahada kaldı. 1 gol ve 2 asistlik katkı veren ’nun Gil Vicente karşısında sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

ORKUN KÖKÇÜ PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Orkun Kökçü, bu sezon Benfica’da gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Milli oyuncu ligde oynadığı maçlarda 2 gol ve 3 asistlik katkı verirken takımının en skorer oyuncusu oldu.

2023-2024 sezonunda Feyenoord'dan 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Benfica’ya transfer olan oyuncu Benfica kariyerinde çıktığı 50 maçta 10 gol ve 14 asistlik katkı verdi.