Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi maçları ne zaman oynanacak? Avrupa maçları milli ara dönüşü oynanacak mı?

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon üç temsilcimiz mücadele ediyor. Uluslar Ligi sebebiyle liglere verilen arada 9. hafta karşılaşmaları oynanmadı. Süper Lig’de heyecan 19 Ekim cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak. Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanında galibiyet ararken Antalyaspor ise Galatasaray’ı konuk edecek. Beşiktaş ise Konyaspor’u konuk edecek. Avrupa’da mücadele eden temsilcilerimizin maç programı merak ediliyor. Peki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın Avrupa maçları ne zaman? İşte, detaylı program…

Haber Merkezi - NTV Spor 14 Ekim 2024 - 10:04

Avrupa Ligi bu sezon yeni formatla lig usulü oynanıyor. Geride kalan iki hafta sonucunda 4 puanla 8. basamakta yer alırken ise bir beraberlik ve bir galibiyetle 13. sırada bulunuyor. Bir diğer temsilcimiz ise Ajax ve Frankfurt maçlarından puan çıkaramazken Avrupa Ligi’nde son sırada yer aldı. Beşiktaş lig maçının ardından Lyon deplasmanına konuk olurken Galatasaray ise Elfsborg ile oynayacak. Fenerbahçe’nin rakibi ise Manchester United olacak. Peki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi maçları ne zaman? İşte, maçların oynanacağı tarih…

TEMSİLCİLERİMİZİN ?

UEFA Avrupa Ligi’nde ilk 8 hedefini sürdürmek isteyen Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe milli ara dönüşü önce ligde sonra ise Avrupa’da sahaya çıkacak.

Galatasaray’ın Elfsborg ile oynayacağı Avrupa ligi mücadelesi ise 23 Ekim Çarşamba günü saat 17:30’da başlayacak.

Fenerbahçe’nin İngiliz devi Manchester United ile oynayacağı Avrupa Ligi mücadelesi 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak.

Beşiktaş ise Avrupa Ligi’nde üçüncü mücadelesine Lyon karşısında çıkacak. Fransız ekibinin ev sahibi olacağı mücadele 24 Ekim Perşembe saat 22.00’da oynanacak.

GALATASARAY AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

7 Kasım l Galatasaray - Tottenham
28 Kasım l Alkmaar - Galatasaray
12 Aralık l Malmö - Galatasaray
21 Ocak l Galatasaray - D.Kiev
30 Ocak l Ajax - Galatasaray

FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

7 Kasım | AZ Alkmaar - Fenerbahçe
28 Kasım | Slavia Prag - Fenerbahçe
11 Aralık | Fenerbahçe - Athletic Bilbao
23 Ocak | Fenerbahçe - Lyon
30 Ocak | Midtjylland - Fenerbahçe

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

6 Kasım | Beşiktaş - Malmö
28 Kasım | Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv
12 Aralık | Bodo Glimt - Beşiktaş
22 Ocak | Beşiktaş - Athletic Bilbao
30 Ocak Twente - Beşiktaş