Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv maçı İstanbul'da mı oynanacak? Hüseyin Yücel'den açıklama

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Galatasaray maçını kazanacaklarını ve rakibine rövanş fırsatı vermeyeceklerini söyledi. Yücel ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Maccabi Tel Aviv maçı hakkında da konuştu.

Haber Merkezi - NTV Spor 25 Ekim 2024 - 16:53
Haber Oluşturma: 25.10.2024 - 16:53 1.Güncelleme: 25.10.2024 - 16:59 2.Güncelleme: 25.10.2024 - 17:29

İkinci Başkanı , A Spor'a açıklamalarda bulundu. Yücel, Lyon galibiyeti, derbisi ve transfer konularında konuştu.

Lyon galibiyetini değerlendiren Yücel, "Gerçekten muhteşem bir galibiyet oldu. Her ne kadar ilk yarı ecel terleri döksek de ikinci yarı çok ciddi bir mücadeleyle hak ettiğimiz bir galibiyet aldık." dedi.

'de 10. haftada Galatasaray'la oynanacak derbi hakkında konuşan Hüseyin Yücel, "Lyon galibiyetinin moral ve motivasyonu var. Kazanmak istiyoruz. Süper Kupa'da perdeyi açmıştık. Galatasaray rövanşı almak istiyor ama müsaade etmeyeceğiz." şeklinde konuştu.

Yunus Akgün'ün cezası hakkında, "Çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de buna benzer oyuncuların yapmış olduğu davranışların cezaları farklı oldu. Federasyon'un kararına saygı duymak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Son olarak transfer mevzusuna değinen Yücel, "Herhangi bir oyuncumuzla yolları ayırmadan yeni bir transfer yapmamız mümkün değil. Aklımızda birkaç bölgeye takviye var.” dedi.

Hüseyin Yücel, apandisit ameliyatı geçiren Okan Buruk'a geçmiş olsun diledi.

"İSRAİL LOBİSİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"

Hüseyin Yücel, Maccabi Tel Aviv maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yücel, "Kesinlikle İsrail lobisine izin vermeyeceğiz! Gerekirse biz de elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'yle ortak karar alıp hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.