"Bilic için arabesk bile söylerim"

Beşiktaşlı sanatçı Feridun Düzağaç, Saha Dışı'nda Mutlu Ulusoy ile keyif dolu bir sohbet gerçekleştirdi. Düzağaç, "Bilic, Beşiktaş'ta başarılı olsun ben arabesk bile söylerim" dedi.

NTV Spor 21 Ocak 2014 - 18:09

Beşiktaşlı sanatçı Feridun Düzağaç, NTV Spor.net ekibinden Mutlu Ulusoy'a çok özel açıklamalarda bulundu.

"BILIC İÇİN ARABESK BİLE SÖYLERİM" (VİDEO)

"Beşiktaş sezona iyi başlamıştı ancak Galatasaray maçında Beşiktaş'ın üzerine oyunlar oynandığını düşünüyorum.  Bütün takım da bunu ifade etti ve o travmayı atlatamadıklarını söylüyor. Slaven Bilic'in Türkiye'de 6 ayda yaşadığını, kariyeri boyunca yaşadığını sanmıyorum. Bu sene Beşiktaş'ın gerçekten bitireceği nokta çok önemli değil benim için. Bizim bitirmemiz gereken bir stadyum var ve Beşiktaş Avrupa'ya giderse çok başarılı sayacağım çünkü çok büyük mazeretler var" dedi.

Kasımpaşa maçında hakem kararları yüzünden sakallarını yaktığını söylerek konuya esprili bir şekilde yaklaşan Düzağaç, "Bence maç tekrar edilmeliydi. Ama bir hakemin bütün kamuoyunun  gözü içine baka baka yalan söylemesinin cezalandırılmış olması açısından önemsiyorum. Yayıncı kuruluşun farklı açılardan gösterdiği görüntülerde biz o pozisyonu çok net gördük. Ben maçın kaldığı dakikadan tekrarını hakkaniyetli buluyorum. Ancak 3-0'lık hükmen galibiyet isteğini Beşiktaşlılık duruşunu zorluyacak bir hak talebi olarak görüyorum. Tekrarında da yenilmek Galatasaray maçındaki zarardan daha fazlasını verebilir" dedi.

Bilic'in müzik kariyerinin hatırlatılması üzerine Feridun Düzağaç, "Bilic Beşiktaş kariyerini başarıyla tamamlasın ben arabesk de söylerim. Türkiye'de bu işler karakterle olmuyor, başarı mutlaka gerekiyor" dedi.