Bir darbe de Deportivo'dan

İspanya La Liga’da Real Madrid, NTV Spor’dan canlı yayınlanan maçta Deportivo La Coruna ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Real Madrid şampiyonluk yarışında altın değerinde 2 puan kaybederken, eflatun beyazlılarla lider Barcelona arasındaki puan farkı da 7’ye yükseldi.

NTV Spor 27 Şubat 2011 - 00:38

İspanya La Liga'nın 25. haftasında şampiyonluk yarışındaki iddiasını kaybetmek istemeyen Real Madrid, Deportivo La Coruna'ya konuk oldu.

İspanya La Liga'da lider Barcelona ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermek istemeyen Real Madrid, NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta, Deportivo La Coruna ile deplasmanda karşılaştı.

Maç boyunca rakibinden üstün bir oyun sergilemesine rağmen gol yollarında etkili olamayan Real Madrid, sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Deporitvo La Coruna deplasmanında çok önemli 2 puan bırakan Efaltun beyazlılar, puanını 61'e çıkartırken, lider Barcelona ile arasındaki puan farkı da 7'ye yükseldi. Ev sahibi Deportivo ise puanını 27'e çıkarttı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Real Madrid oldu. Rakip kalede net pozisyonlar yakalayan konuk ekip, kaleci Aranzubia'yı geçmeyi başaramadı. Kendi sahasından hızlı çıkarak Real Madrid kalesinde etkili olmaya çalışan ev sahibi takım da skoru değiştiremeyince ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda da oyunun hakimi Real Madrid'di. Ev sahibi takımın kalesinde istediği fırsatları bulmasına rağmen son vuruşlarda etkili olamayan eflatun beyazlılar, rakip fileleri havalandıramadı. Deportivo La Coruna da gol bulamayınca karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.