Süper Lig | Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk: Bizim için hayal kırıklığı yaratan bir sonuç

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, MKE Ankaragücü karşısında aldıkları yenilginin kendileri için hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

NTV Spor 23 Aralık 2022 - 23:21
Haber Oluşturma: 23.12.2022 - 23:21 1.Güncelleme: 23.12.2022 - 23:25

Spor Toto 'in 15. haftasında , sahasında MKE Ankaragücü'ne 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından Antalyaspor'da teknik sorumlu , mücadeleyi değerlendirdi.

Alfons Groenendijk, "Bizim için üzgün bir akşam ve hayal kırıklığı yaratan bir sonuç. Biz buraya puanlar için gelmiştik, sadece puan için değil. Her iki takımın da ortak olduğu bir maçtı. Zemin oldukça kötüydü. Geçen sene çok iyi olan bir zeminin bu sene nasıl bu hale geldiğini sorgulamamız lazım. Geçiş oyunu oynayan bir takıma karşı oynadık. İlk golü atanın çok büyük avantaj sağlayacağı bir maçtı ve öyle de oldu. Ayrıntıları ve sonuçları belirleyici bir ligde yarışıyoruz. Sezon başından bu yana oyuncu grubuna bazı ayrıntılar hakkında bilgi akışı sağlıyoruz. Taç atışından gol yedik ve mağlubiyete bu götürdü. Son dakikalardaki ikinci golü saymazsak. Maç öncesi de Ankaragücü'nün bu organizasyonlarda bu şekilde gol attığını oyuncu grubuna anlattık ve görsel olarak da göstermemize rağmen bu şekilde gol yemek çok üzücü" diye konuştu.

Gelecek hafta Medipol Başakşehir maçının kolay olmayacağını dile getiren Groenendijk, "Daha önce rakibimizi deplasmanda yendik. Başakşehir deplasmanına yine galibiyet için gideceğiz." dedi.