Bochum Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? ( Almanya Bundesliga 22. hafta karşılaşması)

Bundesliga’da haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi Bochum- Bayern Münih arasında oynanacak. Bayern Münih’in Leverkusen mağlubiyeti sonrası puan kaybına tahammülü kalmadı. Thomas Tuchel yönetiminde yoluna devam eden Bayern Münih bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda 3 mağlubiyet yaşadı. Zirve mücadelesinde Leverkusen’in 8 puan gerisinde bulunan Münih, farkı kapatmak istiyor. Peki Bochum Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 18 Şubat 2024 - 16:24
Haber Oluşturma: 18.02.2024 - 16:24 1.Güncelleme: 18.02.2024 - 16:24

Bochum- Bayern Münih maçıyla beraber Almanya ’da heyecan devam ediyor. Bochum bu sezon beklentilerin uzağında kalırken 22 puanla düşme hattının hemen üzerinde bulunuyor. Ev sahibi takım oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Bayern Münih ise ligin en golcü takımı olarak dikkat çekerken kalesinde toplam 22 gol gördü. Bochum- Bayern Münih karşılaşmasının ekranlara geleceği kanal, başlangıç saati ve diğer detaylar merak ediliyor. İşte, Bochum- Bayern Münih karşılaşmasının ekranlara geleceği saat…

BOCHUM - BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN?

Bundesliga’da 22. hafta mücadelesinde Bochum evinde Bayern Münih’i konuk ediyor. Leverkusen karşısında geçtiğimiz hafta mağlup olan Bayern Münih, Bochum karşısında hata yapmak istemiyor.

Bochum- Bayern Münih karşılaşması 18 Şubat Pazar günü saat 19.30’da başlayacak. Futbolseverler karşılaşmayı beIN Sports 4 ekranlarından canlı olarak izleyebilirler.

Bayern Münih bu sezon oynadığı 21 karşılaşmada 16 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bayern Münih haftaya topladığı 50 puanla ikinci sırada girdi.

Bochum ise bu sezon geride kalan haftalarda 4 galibiyet 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bochum ligin en fazla beraberlik alan takımı olurken topladığı 22 puanla 15. sırada yer alıyor.