Bodrum FK milli araya rahat girdi

Kasımpaşa ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak bu sezon dış sahadan ilk kez puanla dönen Bodrum FK, milli maçlar nedeniyle lige verilecek ara öncesi puanını 10'a yükseltti.

DHA 06 Ekim 2024 - 13:15

Süper Lig'in 8. haftasında 'ya konuk olan Bodrum Kulübü aldığı 1 puana sevindi. Arnavut oyuncu Taulant Seferi'nin 45. dakikada kırmızı kart görmesiyle ikinci devreyi 10 kişi oynamak zorunda kalan yeşil-beyazlılar, rakibine direnerek İstanbul'dan puanı kaptı. Bu sezon ilk beraberliğini alan Bodrum Futbol Kulübü 10 puana yükselip milli araya rahat girdi. Teknik direktör zorluk derecesi yüksek bir maçı puanla tamamladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

TRENDYOL SÜPER LİG HABERLERİ

İsmet Taşdemir, "Rakibimiz geçen hafta Galatasaray’a karşı deplasmanda 3-0’dan dönmüştü. Kendi adıma daha iyi bir maç bekliyordum. 10 kişi kalmamız bizi etkiledi. 10 kişi kaldıktan sonraki mücadele, oyuncularımızın isteği hoşumuza gitti. 8’inci haftanın sonunda 10 puana ulaştık. Bu durum fena değil ancak daha iyisi de olabilirdi. Zorlu deplasmandan 10 kişi kalmamıza rağmen puanla dönüyoruz. Son 2 pozisyonu doğru kullanabilseydik 3 puan bile alabilirdik" diye konuştu.

📈 TRENDYOL SÜPER LİG PUAN DURUMU 📈

"DOĞRU FUTBOL OYNUYORUZ"

Gelen transferlerin takıma olumlu hava kattığını dile getiren İsmet Taşdemir, “Transferin son gününde aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Olanları ortaya çıkardık. Mücadelenin ön planda olduğu doğru oyunumuz var. Yeni katılan arkadaşlarımız da bizi olumlu etkiledi. 3 yıldır beraber olan kadro bizi pozitif etkiledi ve yeni katılan arkadaşlarımızın da ayak uydurması bize pozitif şeyler kattı" cümlelerini kullandı.