Bodrumspor - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 9 .hafta)

Trendyol Süper Lig’in 9. hafta mücadelesinde Bodrum FK, Rizespor’u konuk ediyor. Haftanın kapanış mücadelesinde Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Bodrum ekibi bu sezon topladığı 10 puanla 9. basamakta yer alırken Rizespor ise düşme hattının hemen üzerinde 15. sırada bulunuyor. Bodrum FK, ev sahibi avantajını kullanarak karşılaşmada üç puana ulaşmak istiyor. Peki Bodrum FK - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 20 Ekim 2024 - 11:07

İsmet Taşdemir yönetimindeki Bodrum FK, ligde gösterdiği performansla dikkat çeken takımlar arasında yer alıyor. Son olarak Kasımpaşa deplasmanından beraberlikle dönen Bodrum FK, Rizespor karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Akdeniz ekibinde attığı 3 golle George Puşcaş takımın en fazla gol katkısı veren oyuncusu oldu. Konuk ekip ise bu sezon oynadığı 8 karşılaşmada 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet yaşadı. İlhan Palut’un öğrencileri, Bodrum FK mücadelesiyle çıkış arıyor. Peki Bodrum FK - Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin detaylar…

BODRUM FK - RİZESPOR MAÇI NE ZAMAN?

Haftanın kapanış mücadelesinde Bodrum FK ve Rizespor karşı karşıya gelecek. Bodrum İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Hakan Yemişken ve Emrah Ünal yapacak.

Bodrum FK - Rizespor mücadelesi 21 Ekim Pazartesi günü saat 20:00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

BODRUM FK SON DURUM

İsmet Taşdemir’in çalıştırdığı Bodrumspor bu sezon ligde geride kalan 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı.

Akdeniz ekibi oynadığı maçlarda rakip fileleri 8 kez sarsarken kalesinde ise 10 gol gördü. Bodrumspor, topladığı 10 puanla 10. sırada yer alıyor.

RİZESPOR SON DURUM

Karadeniz ekibi bu sezon ligde 8 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Oynadığı maçlarda rakip fileleri 5 kez sarsan Rizespor kalesinde ise 16 gol gördü. Rizespor, ’de en fazla gol yiyen 3 takımdan birisi oldu.