"Böyle maçları kazanmak önemli"

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut, takımının Hatayspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 02 Şubat 2021 - 19:34
Haber Oluşturma: 02.02.2021 - 19:34 1.Güncelleme: 02.02.2021 - 23:47

Süper Lig’in 23. haftasında Atakaş Hatayspor ile , Antakya Atatürk Stadında karşılaştı. Mesut Özil Fenerbahçe formasıyla ilk kez sahaya çıkarken, kaleci Altay Bayındır'ın kalesinde devleştiği maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Zor bir Hatay deplasmanından üç puan aldıkları için mutlu olduklarını söyleyen , takımını yorgun gördüğünü ama iyi mücadele ettiğini söyledi. Alınan üç puanın önemli olduğunu belirten Bulut, “Zor bir Hatay deplasmanından üç puan aldığımız için mutluyuz, futbolcularımı tebrik ediyorum. Tabi maçın geneline baktığımızda yorgun bir takım gördük Fenerbahçe tarafından. 65 saat önce oynadığımız bir maç var, uçuş yaptık, takımımız biraz yoruldu. İkinci yarı Luiz Gustavo’nun sakatlanıp çıkmasından dolayı rakip tarafından daha fazla baskı yedik. Orta sahadaki mücadeleleri, istediğimiz gibi kazanmadık. Doğal olarak baskı yedik. Ama ilk yarı ikinci golü atabilirdik, üç olabilirdi. İkinci yarıda yakaladığımız net pozisyonlar var kontra ataklardan, onları değerlendirmiş olsaydık bu kadar baskı yiyeceğimizi düşünmüyorum. Ama böyle maçları kazanmak önemli, zor maç evet. Kazandığımızdan dolayı mutluyum” ifadelerini kullandı