Brezilya - Kolombiya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Copa America)

Copa America’da çeyrek finale yükselen 4 takım belli olurken gözler gruplarda oynanacak son karşılaşmalarda çevrildi. D Grubu’nda yer alan Kolombiya ve Brezilya kozlarını paylaşacak. Kolombiya, Kosta Rika ve Paraguay karşısında kazanarak 6 puanla grupta lider oldu. Brezilya ise Kosta Rika beraberliğiyle birlikte 4 puanda kaldı. Brezilya, Kolombiya karşısında kazanarak grup liderliğini hedefliyor. Peki Brezilya - Kolombiya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber Merkezi - NTV Spor 01 Temmuz 2024 - 11:53

’nın favorileri arasında gösterilen Brezilya turnuvaya istediği gibi başlangıç yapamadı. Kosta Rika ile golsüz berabere kalan Dorival Junior’un öğrencileri, Paraguay’ı ise 4-1 ile geçti. Kolombiya karşılaşması öncesinde Rodrigo, Vinicius Junior, Savio, Lucas Paqueta gibi oyuncuların performansı merakla bekleniyor. Lorenzo yönetimindeki Kolombiya ise Brezilya galibiyetiyle grupta 3’te 3 yapmak istiyor. Kolombiya’nın kadrosunda James Rodriguez, Luis Diaz, Jafferson Lerma gibi önemli oyuncular bulunuyor. Peki Brezilya - Kolombiya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

?

Copa America’da D Grubu karşılaşmasında Brezilya ve Kolombiya kozlarını paylaşıyor. Mücadele 3 Temmuz Çarşamba günü gece saat 04.00’te oynanacak. Mücadele Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

COPA AMERİCA D GRUBU PUAN DURUMU

1- Kolombiya 6 puan
2-Brezilya 4 puan
3-Kosta Rika 1 puan
4-Paraguay 0 puan

ÇEYREK FİNALE YÜKSELEN TAKIMLAR

Copa America’da Arjantin, Ekvador, Venezuela ve Kanada çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final karşılaşmaları 5,6,7 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Arjantin - Ekvador ve Venezuela - Kanada eşleşmeleri belli oldu.