Brighton - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Avrupa Ligi son 16 turu)

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Brighton, Roma’yı ağırlıyor. İtalya’da oynanan karşılaşmada Roma rakibini 4-0 mağlup ederek tur öncesinde büyük avantaj yakaladı. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak edililiyor. Roma her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda tur atlayan takım olacak. Peki Brighton - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, son 16 turu karşılaşmasına ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Mart 2024 - 17:42

’nde Roma adım adım çeyrek finale yürüyor. Avrupa’nın kulüp düzeyinde en önemli ikinci organizasyonu olan Avrupa Ligi’nde son 16 karşılaşması başlıyor. Brighton’un karşılaşmayı uzatmalara götürmesi için Roma karşısında en az 4 fark yakalaması gerekiyor. Roma ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti. Brighton ise taraftarı önünde Roma’yı mağlup etmek için sahaya çıkacak. Peki Brighton - Roma maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmaya ilişkin son bilgiler…

BRİGHTON - ROMA MAÇI NE ZAMAN?

Avrupa Ligi son 16 turunda Brighton- Roma’yı konuk ediyor. Roma kritik mücadele öncesinde tura daha yakın olan takım oldu.

İtalyan temsilcisi rakibini ilk turda 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Brighton Roma karşılaşması 14 Mart Perşembe günü saat 23.00’da başlayacak.

Mücadele Exxen üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

ROMA SON DURUM

Avrupa Ligi G Grubu’nda mücadele eden Roma oynadığı 6 karşılaşamda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İtalyan takımı oynadığı karşılaşmalarda rakip fileleri 12 kez sarsarken kalesinde ise 4 gol gördü.

BRİGHTON SON DURUM

Brighton, Avrupa Ligi B Grubu’nu lider tamamladı. Marsilya, Ajax ve AEK gibi takımları gerisinde bırakan Brighton Avrupa’da grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.