Süper Lig | Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus: Bu durumlar bizi daha güçlü yapıyor

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus, Alanyaspor karşında alınan galibiyetten dolayı memnun olduğunu belirtirken Beşiktaş derbisiyle ilgili, "Önce bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. 3 tane yoğun maç oynadık arka arkaya. Sonrasında Beşiktaş maçına bakacağız." dedi.

NTV Spor 19 Mart 2023 - 22:03
Haber Oluşturma: 19.03.2023 - 22:03 1.Güncelleme: 19.03.2023 - 23:50

Spor Toto 'de , Alanyaspor'u Enner Valencia (2) ve Emre Mor'un golleriyle 3-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus 90 dakikayı değerlendirken Beşiktaş derbisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

⚽ FENERBAHÇE HABERLERİ

Alanyaspor karşısında alınan galibiyetle ilgili Joao de Deus, "Oyuncuların hepsini tebrik ediyorum bu galibiyet ve efor için. Sevilla maçının  ardından bu maçı oynamak kolay değildi. Bu tarz maçlar kolay olmuyor. Sevilla maçında maalesef kaleci oyunu yavaşlatıyordu. Bugün de benzer bir durum oldu. Bu durumlar bizi daha güçlü yapıyor. Buradan haklı bir galibiyetle ayrılıyoruz." açıklamasını yaptı.

Joao de Deus, milli aranın ardından Beşiktaş'la oynanacak derbiyle ilgili soruya ise şu yanıtı verdi, "Önce bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yorgun oyuncuların dinlenmesi için iyi olacak. 3 tane yoğun maç oynadık arka arkaya. Arayı böyle değerlendireceğiz ve sonrasında Beşiktaş maçına bakacağız."

Deus, bir gazetecinin hakemi nasıl değerlendireceğine yönelik sorusuna ise "Ben burada saha dışı olayları konuşmak için değil, sadece maçı kazanmak için konuşuyorum ve maçı da kazandık." yanıtını verdi.