"Bunu Federasyon Başkanına sormak lazım"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Amed Sportif maçı sonrası Yıldırım Demirören'i hedef aldı.

NTV Spor 15 Aralık 2016 - 17:12

Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarında  lehine kartlar verilmediğinin savunulması üzerine , "Oraya girersek içinden çıkamayız. Çok acılı günler geçiriyoruz diye susuldu. Sosyal medya gereğini gösterdi. Bize de "susuyorsunuz" diye tepki gösteriyorlar. Bize sıra gelince konuşuruz." dedi.

Federasyon nezdinde bir girişiminiz olacak mı? sorusuna ise Uslu, " Bunları görmüyor mu? Eski kulüp başkanı Yıldırım Demirören görmüyor mu? 10 bin tane konuşmalar yazılıyor. Biz 'a' deyince ceza veriyorlar. Gözleri yok mu? Dikkatli olmaları lazım. Bakacağız, biz bu ligdeyiz ve Türkiye'deyiz." açıklamalarını yaptı.  

Aziz Yıldırım'ın tribünden "Federasyon'daki Beşiktaşlıları temizleyeceğim" diyor siz de Beşiktaş lehine yapılan hatalardan bahsediyorsunuz. Bunlar bilinçli mi?" sorusu üzerine Mahmut Uslu, "Orada başkanın söylediği başka. Yönetim Kurulu üyelerini kastetmiyor. Başkanı zaten yeter. Bir Avrupa takımında veya herhangi bir takımda, dünyanın neresinde olursa olsun bir federasyon başkanı, bir kulüpten alacaklı olursa ne olur? Bunları sormak lazım. Ya hibe etsin. Bütün gazeteler bunu yazıyor. 100 lü 150 milyon mu? Çok ciddi bir para. Alacaklı durumda. Böyle bir durumu çözmeleri lazım. Bir kere bunu sormak lazım. Gazeteler devamlı yazıyor. Bunları halletmek lazım. Daha etik davranmak lazım." yanıtını verdi.