Bursaspor - Kahramanmaraş maçı canlı yayın bilgisi | Bursaspor - Kahramanmaraşspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

3. Lig’de mücadele eden Bursaspor, ligin zorlu takımlarından Kahramanmaraş ile karşı karşıya geliyor. Kupada yoluna devam eden yeşil-beyazlılar, ligde de namağlup unvanını korumak istiyor. Bursaspor’un Kahramanmaraşspor’u konuk edeceği mücadelenin canlı yayınlanacağı kanal belli oldu. Bursaspor ligde geride kalan haftalarda 13 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor. Peki Bursaspor - Kahramanmaraşspor maçı ne zaman, saat kaçta? Bursaspor- Kahramanmaraş maçı hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin bilgiler…

Haber Merkezi - NTV Spor 13 Ekim 2024 - 17:25

Yeni sezona Batalla yönetiminde fırtına gibi başlayan Bursaspor, ligde oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakip fileleri 9 kez sarsan Bursa ekibi kalesinde ise resmi karşılaşmalarda henüz gol yemedi. Kahramanmaraş ise deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Kadir Ardıç yönetimindeki Kahramanmaraşspor’da Adar Aygür, Yasin Reis, Emre Aydın gibi isimlerin performansı dikkat çekti. Bursaspor sie son olarak kupada Uşakspor’u mağlup ederek moral depolamıştı. Peki Bursaspor - Kahramanmaraşspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın canlı yayınlanacağı kanal…

?

TFF 'de heyecan Bursaspor - Kahramanmaraşspor mücadelesiyle devam ediyor. Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu'nda oynanacak mücadele bugün saat 19:00’da başlayacak ve A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BURSASPOR 4 GALİBİYET ALDI

Pablo Batalla yönetimindeki yeşil-beyazlıların kadrosunda Ahmet İlhan Özek, İlhan Depe, Mücahit Can Akçay, Bilal Güney, Yiğitali Bayrak gibi önemli oyuncular bulunuyor.

Bursa ekibi bu sezon ligde oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet alırken 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı.

Bursaspor maç eksiğiyle ligde 2. sırada bulunurken liderlik mücadelesi veriyor.

3. LİG GÜNCEL PUAN DURUMU

1- Karşıyaka 16 p

2-Bursaspor 13 p

3-Silifke Belediyespor 13 p

4- Kütahyaspor 12 p

5- Muş 1984 12 p

6-Bornova FK 10 p

7- Kahramanmaraşspor 9 p